Wat past bij jou

Onze behandelingen

Klassieke behandeling

Ook wel de ontspanningsmassage genoemd. Bij de ontspanningsmassage heb je keuze uit een behandeling van 30 en 60 minuten. Deze heerlijke massage is geschikt voor iedereen. Bijvoorbeeld als je je vermoeid voelt na een drukke werkweek, of als je je gewoon gezond en prettig voelt.

Ontspanningsmassage 30 minuten: € 30
Ontspanningsmassage 60 minuten: € 50
Massage met magnesium 60 minuten:  € 55

 

 

 

Hot Stone massage

Een hotstone massage is een heerlijke ontspannende massage met behulp van ‘hete’ stenen. De gladde stenen worden verwarmd tot ongeveer 45 graden en hiermee wordt je ontspannen gemasseerd.
Let op: Als het buiten warmer dan 25 graden is dan geven we geen hotstone massages. Een Kruidenstempel is dan een goed alternatief.

Hotstone massage 60 minuten: € 55

Kruidenstempel

Bij de kruidenstempel wordt je eerst gemasseerd met warme Thaise kruiden buidels. Daarna volgt een ontspannende oliemassage van de rug en ook het hoofd wordt niet vergeten. De behandeling wordt beeindigd met een oliemassage van de voeten. De Kruidenstempel brengt onder andere verlichting bij allerlei vormen van reuma, bij het afvallen, bij het vasthouden van vocht en heeft een reinigend effect op de organen.

Kruidenstempel 60 minuten: € 60

Bamboo massage

Bamboo massages zijn stimulerend en ontspannend. Perfect voor het opdoen van meer energie en kracht! Deze massages helpen tegen stress en vermoeidheid. Je lichaam is na deze behandeling in een betere conditie!

Bamboo massage 30 minuten: € 30
Bamboo massage 60 minuten: € 50

Guasha therapie

Bij deze behandeling wordt een speciale Guasha olie op je huid aangebracht. Daarna wordt er met een speciale ‘schraper’ over je huid geschraapt. Lees hier alles over de guasha behandeling.

Guasha behandeling: € 50
Voordeelkaart 5 behandelingen: € 225
Voordeelkaart 10 behandelingen: € 450

 

Behandeling op maat

Behandeling op maat bestaat uit een amnese. Ik luister naar uw klachten en kijk dan welke behandeling het beste aansluit op uw specifieke klachten.

Zakelijk interesse?

Bedrijven zijn ook van harte welkom om een afspraak te maken. We kijken dan samen naar een mogelijkheid om gezondheidsklachten (RSI, burn-out, rugpijn, hoofdpijn, pijn in de nek, muisarm enz) binnen uw bedrijf te behandelen waardoor ziekte, uitval en ziektenkosten bespaart kunnen worden.

Gezichtsguasha

Reiniging gezicht, korte massage, guasha gezichtsbehandeling.

Gezichtsbehandeling 45 minuten: € 50

Extra voordeel

Strippenkaart

vanaf € 225

Wil je regelmatig een guasha massage? Neem dan een strippenkaart! Je kunt kiezen uit een strippenkaart voor 5 behandelingen voor € 225 of voor 10 behandelingen voor € 450. De strippenkaart is onbeperkt geldig.

Neem contact op

Kadobonnen

vanaf € 15

Een massage cadeau geven? Geef een cadeaubon van Guasha Therapy & more. De cadeaubonnen zijn al verkrijgbaar vanaf 15 euro.

Neem contact op

 

 

Ervaringen

Klanten over Guasha Therapy & more

 

Al weer een paar dagen geleden maar de heerlijke geur van de kruiden en de zachte maar ook stevige behandeling met de jade spatel draag ik nog steeds bij me. Klachten verergerde de eerste nacht maar de tweede en derde nacht namen ze duidelijk af. Ik, of beter mijn lijf, is duidelijk aangezet om te helen. Dank voor je prettige ontvangst en fijne kennismakings behandeling, hoop dat je toetreed tot de Massagedagen, zo welkom deze Guasha Therapy.

Lillian Joosen

super warm ontvangen. Marielle praat en handelt met verstand van therapie en je voelt je meteen vertrouwd bij haar. de behandeling zelf heb ik als zeer prettig ervaren en totaal niet pijnlijk. Heb mm vervolgsessie voor gezicht alvast ingepland. zeker een aanrader !

Esra Farag-Nous

Ongemakkelijke kleine maar niet prettige klachten van mij lichaam zijn sterk verbeterd en zelfs verdwenen. Top en dank

Koen Aerts 

Een zeer vriendelijk ontvangst. De ruimte is sfeervol en ontspannen. Marielle luistert goed naar de (eventuele) klachten en gaat hier heel professioneel mee aan het werk. Geen tijdsdruk waardoor je meer tot rust komt. Marielle heeft mij inmiddels van mijn tennisarmen afgeholpen met de guasha therapie en doet deze behandeling nu preventief voor oa mijn armen en vastzittende spieren. Ook de ontspannings massage is een zekere aanrader. Al met al zeer tevreden en raad iedereen die wat rust kan gebruiken of klachten heeft (waar bijvoorbeeld in mijn geval fysio niet wilde baten) om zeker een keer een afspraak te maken.

Rick van Dijk

Zelf Guasha Therapie ervaren?