Lichaamspakking met magnesium

Magnesium behandeling

Magnesium pakking

Bij  een magnesium pakking wordt je hele lichaam met Magnesium ingesmeerd. Vervolgens wordt je in folie gewikkeld en daarna wordt er een infraroodwarmte deken om je heen geslagen. De temperatuur van de deken wordt ingesteld op 45 tot 50 graden en zo blijf je heerlijk 30 minuten liggen.

De infraroodstralingen dringen diep door in het  lichaam en  verwarmen je van binnenuit. De straling en de warmte verwijden de bloedvaten, openen de poriën en bevorderen daardoor de opname van magnesium via de huid.

Na 30 minuten mag de infrarooddeken eraf en wordt de gel verwijderd met een warme doek.

Het is raadzaam om voor een optimaal resultaat veel water te drinken.

Tip: Scheer jezelf twee dagen voor de totale lichaamspakking niet, met name benen en de oksels. Magnesium kan bij net geschoren lichaamsdelen gaan prikken.

Waarom een magnesium pakking?

Magnesium is, naast zuurstof en water, onze 3de levensbehoefte van het lichaam. Uit onderzoek is gebleken dat veel Nederlanders lijden onder een Magnesium te kort. Dit kan resulteren in een breed scala aan  klachten. Denk hierbij aan spierkrampen, onrustige benen, hoofdpijn, migraine, verkrampte spieren, slaapproblemen, vermoeidheid en buikkrampen bij menstruatie pijn.

Ook risico’s waarvan we dachten dat ze vanzelfsprekend bij de ouderdom horen, blijken een relatie te hebben met een tekort aan Magnesium, zoals hart en vaataandoeningen, Diabetes en reumatische aandoeningen.

Permsal Magnesium

in mijn praktijk maak ik gebruik van Permsal Magnesium.
ook verkoop ik al deze producten.

Klachten

Bij welke klachten kan ik magnesium inzetten?

Magnesium is in te zetten bij onder andere chronische pijn, slecht slapen, rug problemen, fybromyalgie, artrose, reuma, acute pijn na inspanning, verhoogd cholesterol, stemmingswisselingen, depressie, concentratie problemen, sneller herstel na intensieve training, pijnpreventie, gedragsstoornissen en depressie bij kinderen.

Wat doet magnesium?

Magnesium goed voor zeer veel doeleinden. Met een magnesium pakking wordt de magnesium optimaal opgenomen via de huid en kan het de volgende effecten hebben:

 • Magnesium verwijdt bloedvaten
 • Het werkt ontgiftend
 • Vet wordt sneller verbrand en afvalstoffen worden sneller afgevoerd
 • Het verhoogt de stofwisseling
 • Werkt vocht afdrijvend via het lymfestelsel
 • Het ontspant het zenuwstelsel en stimuleert het immuunsysteem
 • Magnesium ondersteunt het herstel van de lichaamscellen en reinigt en verbeterd de huid
 • Het geeft energie, er komt endorfine vrij
 • Het bevordert de nachtrust
 • Vermindert pijnprikkels uit zenuwstelsel met 35% tot 85%
 • Het verlicht pijn en verbetert de soepelheid bij mensen met gewrichtsspierpijn
 • Daarnaast werkt het weldadig voor mensen met Reuma, Fybromyalgie en Artrose

Is een magnesium pakking iets voor jou?

Naast dat het een positief effect heeft op uiteenlopende klachten is een behandeling heerlijk en ontspannend. TIP: Boek na je pakking nog een klassieke ontspanningsmassage om je welness moment helemaal af te maken!

Bekijk onze massages

U kunt er ook voor kiezen om een kuur te nemen van 10 behandelingen. U betaald dan geen €500 maar €450. U kunt de behandeling ondergaan in ondergoed of badkleding.

Let op: deze behandeling is niet geschikt voor mensen met een pacemaker en MS, extreem lage hartslag of ernstige nieraandoeningen.

Bij twijfel over medicatie, dient u altijd eerst uw huisarts te raadplegen.

Magnesium behandeling en gewichtsverlies

Nog een pluspunt van de magnesium behandeling is dat hij geschikt is voor gewichtsverlies, door het snel afvoeren van alle giftige stoffen treed vermindering van vet op. U heeft dan wel meerdere behandelingen nodig.

Na de behandeling wordt de folie verwijderd en wordt de magnesium met warme doeken verwijderd. Daarna krijgt u nog een lekker kopje thee of water en is de sessie afgelopen.

Na deze magnesium boost is het raadzaam je lichaam ook thuis te onderhouden met magnesium. We kijken samen waar jouw lichaam baat bij zou hebben. In mijn praktijk zijn diverse producten verkrijgbaar.

Basis lichaamspakking

De pakking wordt licht masserend aangebracht. Vervolgens wordt u omwikkeld met plasticfolie en bedekt met de infrarood warmtedeken. Een weldadige warmte bevorderd de doorbloeding van de huid, poriën openen zich en de magnesium wordt optimaal opgenomen. De diep werkende infrarood warmte heeft een ontspannende invloed op  het lichaam.

Lichaamspakking basis: €50

Afspraak maken

Lichaamspakking de Luxe

Een De Luxe lichaamspakking heeft naast de basispakking ook een gezichtspakking en kleine gezichtsmassage. Terwijl u heerlijk in de pakking ligt wordt uw gezicht gereinigd, krijgt u een gezichtsmassage en daarna een gezichtspakking met Magnesium.

Lichaamspakking de Luxe: €65

Afspraak maken 

 

 

Lichaamspakking Super de Luxe

De Super de Luxe lichaamspakking bestaat uit de basis lichaamspakking met een Guasha gezichtsbehandeling.

Kijk bij behandelingen voor meer informatie over de guasha gezichtsbehandeling.

Lichaamspakking Super de Luxe: €90

Afspraak maken

 

Zelf Guasha Therapie ervaren?